MUUR- EN VLOERREINIGER RVS

Deze  vloerreinigers en muurreinigers reinigen effectief op hoge druk. Ze presteren met een hogedruk tot maximaal 500 bar. Verder zijn de allemaal in hoogte verstelbaar niet alleen de werkhoogte maar ook de hoogte van de machine ten opzichte van de vloer.  De RVS draaibare functies zijn versterkt met zelfsmerende RVS kogellagers voor betere prestaties en een hoog toerental. Daarbij is de dubbele veer gebaseerd op een carbide seal-systeem voor een langere levensduur en werking.

Een aantal vloerreinigers maakt ook nog gebruik van een aantal extra functies. Zo maken ze gebruik van een efficiënt afzuigsysteem. Deze nemen vuil en water mee tijdens het schoonmaken en laten een schone en droge plek achter na het schoonmaken.

De muurreinigers zijn multifunctioneel en zijn geschikt voor diverse ondergronden (van stenen en betonnen muren tot kennels). Daarbij zijn ze eenvoudig met de hand te bedienen en bereiken een maximale druk van 350 bar. Ze kunnen een schoonmaaktemperatuur aan tot 120°C. De producten van Mosmatic zijn efficiënt en van hoogwaardige kwaliteit.