Skid uitvoering

DIBO

DiBO is al meer dan 35 jaar ontwerper en fabrikant van koud- en warmhogedrukreinigers.  Deze staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, een zeer lange levensduur, onderhoudsvriendelijk,. ze zijn dus een grote speler op de markt wat betreft reinigingsmachines.  DiBO levert hogedrukreinigers van 90 tot 600 bar, aangedreven door een elektro, benzine- of dieselmotor, dit uiteraard met variërende debieten en diverse toebehoren. 

Een ander gamma binnen DiBO zijn de schrobzuigmachines, deze zijn  geschikt voor professionele schoonmaak en voor verschillende vloersoorten. 

Met de veegmachines van DiBO reinigt u in een oogopwenk opritten, parkings, loodsen,... terug zoals nieuw.

Van mobiele hogedrukreiniger tot rioolreiniger, van stofzuiger tot slanghaspel, bij ons kan u dit allemaal verkrijgen. Teveel om op te noemen.  Bekijk hieronder de verschillende reinigingstoestellen .

 

 

    Skid uitvoering

    SKID JMB-H
    De JMB-H warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome werking, ook op plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is en waar g...
    JMB-L SKID
    De JMB-L warmwaterhogedrukreiniger in een skiduitvoering kan volledig modulair naar wens van de klant worden samengesteld. Bij het ontwerp is er naar...