Veegmachine

DIBO

DiBO is al meer dan 35 jaar ontwerper en fabrikant van koud- en warmhogedrukreinigers.  Deze staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, een zeer lange levensduur, onderhoudsvriendelijk,. ze zijn dus een grote speler op de markt wat betreft reinigingsmachines.  DiBO levert hogedrukreinigers van 90 tot 600 bar, aangedreven door een elektro, benzine- of dieselmotor, dit uiteraard met variërende debieten en diverse toebehoren. 

Een ander gamma binnen DiBO zijn de schrobzuigmachines, deze zijn  geschikt voor professionele schoonmaak en voor verschillende vloersoorten. 

Met de veegmachines van DiBO reinigt u in een oogopwenk opritten, parkings, loodsen,... terug zoals nieuw.

Van mobiele hogedrukreiniger tot rioolreiniger, van stofzuiger tot slanghaspel, bij ons kan u dit allemaal verkrijgen. Teveel om op te noemen.  Bekijk hieronder de verschillende reinigingstoestellen .

 

 

    Veegmachine

    DIBO SWEEPER 1450
    Binnen het gamma van de veegmachines heb je ook de modellen om op te zitten. Deze modellen zijn ontworpen voor het reinigen van al iets grotere opperv...
    DIBO VEEGMACHINE 512 E
    Het gamma van de veegmachines is zeer ruim. Het aanbod van de DiBO veegmachines staat gekend voor hun kwaliteit, prestatievermogen en het gebruiksgema...