• dibo stoomtrailer lannoo vanneste pittem
  • dibo stoomtrailer lannoo vanneste pittem grafitti verwijderen
  • dibo stoomtrailer lannoo vanneste pittem grafitti verwijderen

Over ons

Official DiBO dealer

Lannoo-Vanneste is officiële verdeler van de DiBO STOOM trailer voor de regio West-Vlaanderen. De stoomfunctie werd gelanceerd op de DiBO JMB-M hogedrukreiniger. De stoomfunctie zorgt voor een zeer hoge temperatuur, namelijk 150°c, in combinatie met de lage druk die wordt gebruikt, is het geen enkel probleem om delicate oppervlakten zoals daken, gevels, terassen, houten meubelen,... zonder het risico te hebben op beschadiging! De stoomfunctie wordt niet enkel gebruikt voor het reinigen van delicate oppervlakten, dit is ook de perfecte manier om op een alternatieve, dit wil zeggen een biologische manier, wat de dag van vandaag toch heel belangrijk is, onkruid te verdelgen. Naast de trailers, kan u natuurlijk ook bij ons terecht voor uw hogedrukreiniger, stofzuiger, veegmachine, schrobzuigmachine,... Kom bij ons langs en wij helpen u graag bij het kiezen van het geschikte reinigingstoestel.

Historiek

De firma Lannoo Pieter is ontstaan in 1999, toen Pieter besloot om de zaak van zijn schoonvader, Guido Vanneste terug opnieuw op te starten. Samen met zijn vrouw Nele start hij zijn eigen zaak in het herstellen en aan- en verkoop van landbouwmachines.

Reeds van in het begin, toen de zaak opgestart werd, verdelen zij het gamma van DiBO cleaning systems.

In 2008, is de naam van de zaak veranderd naar Lannoo - Vanneste BVBA.  De naam van het bedrijf is heel erg gekend in de streek, namelijk doordat Pieter heel wat groentenwagens geproduceerd heeft.  

Nu, in 2016 besluiten ze naast het herstel en aan- en verkoop van landebouwmachines, zich toe te spitsen op het herstel, onderhoud en de verkoop van DiBO reinigingstoestellen.

NU OOK IN DE VERHUUR!

Wij hebben 2 DiBO stoomtrailers ter beschikking staan die u kan huren. Deze zijn te huur per halve dag/per dag/per week,... Vraag gerust vrijblijvende informatie, wij staan u graag te woord. Contacteer ons