SCRUBBER CT51

De CT51 is een innovatieve walk-behind schrobzuigmachine die garant staat voor minder energieverbruik en hogere productiviteit. Het spitsvondige design, dat de positionering van de motor, isolatie en luchtcirculatie combineert, zorgt er eveneens voor dat de machine zeer stil in gebruik is.

De CT51 is dé oplossing voor een brede waaier aan reinigingsklussen. Dankzij haar compacte vorm, wendbaarheid en in de hoogte verstelbare hendel past deze machine zich naadloos aan de wensen van de gebruiker aan.

Product specificaties

Ergonomisch: In de hoogte verstelbare bedieningshendel.
Gebruiksvriendelijk: Volledige controle via 1 enkele centrale knop.
Ecologisch en economisch: 2 voorgeprogrammeerde programma’s.
Borstel, zuigrubbers en waterslangen kunnen zonder gereedschap vervangen worden
Borstel met gebruiksindicator
SLS (Self Leveling System): Auto-nivellerend mechanisch systeem voor een constante, perfect op de vloer aangepaste, borsteldruk - Mechanisch op B/BT versies - Elektronisch op XP-versie.

Technische specificaties

Motor:
ANC (Advanced Noise Controle): Dankzij het spitsvondige design in combinatie met de positionering van de motor, de isolatie en de luchtverplaatsing, krijgen we een zeer stille machine in werking. In de ECO SELECT modus ligt de geluidsproductie lager dan 54 dB.
ECO SELECT: Minder energieverbruik, hogere productiviteit en minder lawaai.
Batterijen:
DBL (Double Battery Life): Geopitmaliseerde laadcycli. De HF-lader laadt de batterijen enkel wanneer vereist is. Dit verlengt de levensduur van de batterijen tot 100%.